Tulevat tapahtumat

Vanhempainilta 5.luokka

Näytä kaikki

Lappeenrannan steinerkoulu - aidosti avoin

Olemme 13-vuotinen yhtenäiskoulu, jota ekaluokkalaiset käyvät samassa idyllisessä pihapiirissä abien kanssa. Kodikkaan ja luokkamuotoisen opinahjomme yhteiset tapahtumat, teemapäivät ja juhlat tekevät meistä "kaupunkilaisen kyläkoulun".

Vaikka tarjoamme yhtenäisen taipaleen alaluokista abeihin, otamme jatkuvasti uusia oppilaita eri luokille. Taikinamäeltä siirretyn perinteikkään koulun jälleenrakennuksen valmistuttua luokillamme on myös entistä enemmän tilaa.

Luontevinta ja yleisintä on ollut aloittaa joko ensimmäinen luokka tai lukio peruskoulun jälkeen meillä.

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme - ja avointen ovien päivänä tai muuten pyynnöstä myös meihin.

Ruokalista viikko 36

ma broilerikastike, täysjyväriisi, kookoskasvikset

ti vehnähiutalepuuro, herukkakeitto,talon leipää

ke jauhelihalasagnette, kasvislasagnette

to sinappisuun uunisilakat,keitetyt perunat, kasvisgratiinia

pe pinaattikeitto JÄLKKÄRINÄ omena-kaurapaistos, vaniljakastike

Kanslian aukioloajat

Kanslian aukioloajat oppilaille: ma 8-15.15 ti 8-12 ke suljettu to 8-12 pe 9.15-12

Vanhemmat palvelemme ma-to klo 8-15.15 ja pe klo 9.15-14.30

Ruokalista viikko 35

ma pyttipannua, kasvispyttipannua

ti ruishiutelepuuro, ruusunmarjakeitto, talon leipää

ke paistettua kalaa, keitetyt perunat, kermaviilikastike, Välimeren uunivuokaa tomaattikastikkeessa

to jauhelihakeitto, linssi-kasvissosekeitto

pe kasviskaalipataa, raejuustoa ja puolukkaa JÄLKKÄRINÄ talon pulla

Elo

Muistutus saatto- ja noutoliikenteestä koulun alueella

Koulun pihaliikenteen ajo-ohjeet: Koululla on käytössä kaksi parkkipaikkaa; Yläpihalla Taikin edessä, sekä Marssitien reunassa oleva ns. skeittiparkki. Oppilaat ja vierailijat pysäköivät skeittiparkkiin.

Kun jätätte lapsianne aamuisin kouluun, niin käyttäkää yläparkkipaikkaa (skeittiparkki). Taikin edessä oleva parkkipaikka on jo koulun piha-aluetta ja henkilökunnan pysäköintiä varten. Lapset kulkevat myös tämän parkkipaikan läpi mennessään Kareliatalolle. Autojen kääntäminen ja peruuttelu aiheuttaa vaaratilanteita, erityisesti pimeänä vuodenaikana!

Koulun piha-alue on rauhoitettu liikenteeltä lasten turvallisuuden takia! Kiitos yhteistyöstä!

Koulun viereisen rivitalon (Marssitie 17) parkkipaikka on yksityinen!! Siihen EI SAA parkkeerata eikä käyttää pysähdyspaikkana tuomiseen/hakemiseen. Myös läpikulku jalkaisin/pyörällä on kielletty!

Kuoro ja ympäristökerho aloittaa

Kuoro alkaa ma 18.8. ilmoittautumisella! Kuoro siis vain klo 13.30-13.45 Ilmoittautumislaput jaettu oppilaille!

Tervetuloa kuoroon!

Ympäristökerho alkaa ke 20.8.! Ilmoittautumislomake Pikku-Kuriirin liitteenä. Lomakkeita saa myös kansliasta!

» Arkisto