Tulevat tapahtumat

Kevätjuhla

Näytä kaikki

Lappeenrannan steinerkoulu - aidosti avoin

Olemme 13-vuotinen yhtenäiskoulu, jota ekaluokkalaiset käyvät samassa idyllisessä pihapiirissä abien kanssa. Kodikkaan ja luokkamuotoisen opinahjomme yhteiset tapahtumat, teemapäivät ja juhlat tekevät meistä "kaupunkilaisen kyläkoulun".

Vaikka tarjoamme yhtenäisen taipaleen alaluokista abeihin, otamme jatkuvasti uusia oppilaita eri luokille. Taikinamäeltä siirretyn perinteikkään koulun jälleenrakennuksen valmistuttua luokillamme on myös entistä enemmän tilaa.

Luontevinta ja yleisintä on ollut aloittaa joko ensimmäinen luokka tai lukio peruskoulun jälkeen meillä.

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme - ja avointen ovien päivänä tai muuten pyynnöstä myös meihin.

Maalis

Koululaisten iltapäivätoiminta lukuvuonna 2014-2015

Iltapäivätoimintaa järjestetään  1.-2. luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä oleville oppilaille. Koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan 13.4.2014 mennessä. Hausta ilmoitetaan Vartti Etelä-Karjalassa 30.3.2014 ja ilmoitus julkaistaan myös kaupungin kotisivuilla 28.3.2014. Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti internetin välityksellä. Kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.lappeenranta.fi > Palvelut > Koulutus ja opiskelu > Koululaisten iltapäivätoiminta on linkki sähköiseen iltapäivätoiminnan hakemiseen.

Kansliasta on saatavilla myös paperisia hakulomakkeita huoltajalle, jolla ei ole käytettävissä internet-yhteyttä. Paperilomakkeet palautetaan Tuija Puhakaiselle kasvatus-ja opetustoimen virastoon (Pohjolankatu 23).

Lappeenrannan steinerkoulun iltapäivätoimintaan voi hakea myös koulumme 3.-4. luokkalaiset oppilaat, näiden osalta haku tehdään suoraan koulun kansliaan.

Lukion info-ilta

Lukion info-ilta to 30.1.2014 klo 18.00 Taiki-talon salissa.

Ruokalista vk 3

maanantai: broilerikastike, täysjyväriisiä, kasviswokki

tiistai: mannapuuro, vadelma-mustikkakeitto, talon leipää

keskiviikko: kinkkukiusaus, sienikiusaus

torstai: kalamurekepihvit, perunasose, punajuuripyörykät

perjantai: tomaattikastike, täysjyväpastaa, juustoraaste    jälkkärinä   mansikkarahkaa

Avoimet keskusteluillat

Koulumme juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan. Tämän puitteissa järjestämme mm. avoimia keskusteluiltoja, joista ensimmäinen on 15.1.2014 klo 18.00. Aiheena on  Tutustu steinerkouluun:

Temperamentit.

Tervetuloa mukaan!

Seuraavat illat sarjassa Tutustu steinerkouluun:

to 30.1.2014 klo 18.00 Lukion info-ilta

la   1.2.2014 klo 13.30 Kasvun herkkyyskaudet sekä keskusteleva opetus lukiossa

Joulu

Kevätlukukausi alkaa

Koulu alkaa joululoman jälkeen ti 7.1.2014 klo 9.00 ja jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti.

» Arkisto