Ilmoittautumislomake

Kevätjuhla

Näytä kaikki

Lappeenrannan steinerkoulu - aidosti avoin

Olemme 13-vuotinen yhtenäiskoulu, jota ekaluokkalaiset käyvät samassa idyllisessä pihapiirissä abien kanssa. Kodikkaan ja luokkamuotoisen opinahjomme yhteiset tapahtumat, teemapäivät ja juhlat tekevät meistä "kaupunkilaisen kyläkoulun".

Vaikka tarjoamme yhtenäisen taipaleen alaluokista abeihin, otamme jatkuvasti uusia oppilaita eri luokille. Taikinamäeltä siirretyn perinteikkään koulun jälleenrakennuksen valmistuttua luokillamme on myös entistä enemmän tilaa.

Luontevinta ja yleisintä on ollut aloittaa joko ensimmäinen luokka tai lukio peruskoulun jälkeen meillä.

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme - ja avointen ovien päivänä tai muuten pyynnöstä myös meihin.

Ilmoittautuminen perusopetukseen, avaa ilmoittautumislomake tästä

Ruokalista viikko 10

MA itämainen possukastike, riisi, kasviswokki

TI riisipuuro, vadelma-mustikkakeitto, talon leipä, leikkele

KE jauhelihakiusaus, papukiusaus

TO kahden kalan keitto, kasviskeitto, sämpylä, juusto

PE curry-kasviskastike, täysjyväpasta JÄLKKÄRI suklaakiisseli

Ruokalista viikko 8

MA makkarakastike, peruna, lumoava kasvispata

TI kahden viljan puuro, sekamarjakeitto, talon leipä, leikkele

KE kalaa sitruunakastikkeessa, kasvisgratiinia

TO aurinkoinen broilerikeitto, kasvis-juustokeitto, sämpylä, tuorejuusto

PE kasvispasta JÄLKKÄRI ruusunmarjarahkaa

2015

Ensi kesänä koulun pihamaalla järjestetään takakonttikirpputoria. Ensimmäisen kerran kirppis on lauantaina 23.5.2015 klo 10-14 valtakunnallisena siivouspäivänä. Tervetuloa myymään omia tavaroita tai tekemään löytöjä myyntipöydiltä. Lisätietoja sini.kiuru(a)lprsteinerkoulu.fi

Ruokalista viikko 7

MA broileri-nuudelivuoka, kasvis-nuudelivuoka

TI ruishiutalepuuro, herukkakeitto, talon leipä, leikkele

KE lihamureke ja perunasose, kasvismureke

TO uunikalaa ja keitetyt perunat, kikherne-kasviscurry

PE kasvissosekeitto, luomu-ruisleipää, juusto, kasvis JÄLKKÄRI laskiaispulla

Tammi

Avoimet ovet lauantaina 31.1.2015

Lauantaina 31.1. klo 9-13 oppilailla ja opiskelijoilla työpäivä. Avoimet ovet vierailijoille klo 10-13.

Tervetuloa tutustumaan kouluun ja seuraamaan opetusta kaikissa luokissa. Karelia-, lukio- ja kemiatalolla työpajoja, 7.-8.luokassa näytelmäharjoitukset. Tervetuloa myös työpajoihin mukaan.

Taiki-talon salissa oppilastyönäyttely, infopiste ja koulutarvikemyyntiä. Tulevan 1.luokan opettaja Anu Tylli tavattavissa klo 10-13 Taikin salissa. Salin kahviossa on myynnissä kahvia, teetä ja herkullisia koulun keittiössä valmistettuja makeita ja suolaisia leivonnaisia. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan. Keittolounas tarjolla ruokalassa klo 10.15-12.30. Hernekeitto lisukkeineen ja kahvin kanssa 6e.

Opastusta Taikin info-pisteeltä ja ulkokyltit ohjaavat eri luokkiin. Luokkien ovissa tarkempi päivän ohjelma.

Tervetuloa kouluun!

Lisätietoja antaa Eija Utti  040 540 1688/ eija.utti@lprsteinerkoulu.fi