OPPILASHUOLTO

Terveydenhoitaja perusopetus

Perusopetuksen terveydenhoitaja on tavattavissa koululla maanantaisin ja parittoman viikon perjantaisin ennalta sovittuina vastaanottoaikoina. Terveydenhoitajan tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla ja Wilmassa. Terveydenhoitaja tekee lukuvuosittain oppilaille terveystarkistukset. Terveydenhoitajan työ on ennaltaehkäisyyn painottuvaa ja neuvontaa. Terveydenhoitaja kuuluu koulun oppilashuoltoryhmään ja toimii yhteistyössä koko henkilökunnan kanssa. Terveydenhoitajaan voi olla yhteydessä kun ilmenee koulunkäyntiin liittyviä huolia.

Sairauksien tutkimus ja hoito tapahtuu pääsääntöisesti terveyskeskuksissa.
Terveydenhoitaja Merja Meuronen 040-715 94 81 merja.meuronen@eksote.fi

Kouluterveydenhuollon käyntien perusrunko

Terveydenhoitaja lukio

Opiskeluterveydenhuolto tarjoaa lukiolaisille terveystarkastuksia, mielenterveyspalveluita, päihdeneuvontaa ja -hoitoa, terveysneuvontaa sekä sairaanhoitoa.

Rakuunanmäen lasten- ja nuorten talo, Kasarmikatu 9 (talli 1), 53900 Lappeenranta.
Terveydenhoitaja Tytti Summanen, puh. 0400 499 857, tytti.summanen(a)eksote.fi. Puhelinaika ma-pe 11-11.30.

Lisätietoja opiskelijaterveydenhoidosta

Lääkäri