PERHEEN NÄKÖKULMA

Koulu vanhempien ja perheen näkökulmasta

Lapsella on hyvä olla koulussamme. Ja oppilaidemme vanhemmat tietävät, että lapsi saa koulussamme juuri hänelle parhaat mahdolliset valmiudet jatko-opintoihin sekä lukiota että ammatillisia opintoja silmällä pitäen.

• Koulumme henkilöstö, opettajat, oppilaat ja perheet tuntevat toisensa. Yhteisö on sydämellinen. Yhteistyö on helppoa ja kynnys yhteydenpitoon on matala. Vanhemmat tietävät kuinka lapsella koulussa sujuu ja mitä koulussa tapahtuu. Vanhempia kuunnellaan ja vanhemmat ovat mukana päätöksien teossa.

• Perheen arjen sovittamista lasten koulunkäyntiin helpottaa:
– koulun tiloissa järjestetään iltapäivätoimintaa, omassa IP-kerhossa on paikka kaikille
– ilmainen koulukuljetus julkisella liikenteellä, kun matka ylittää 3 km ja tarvittaessa myös toisesta kodista
– loistava sijainti, erinomaiset yhteydet joka suunnasta
– koulu alkaa kaikilla luokilla pääsääntöisesti samaan aikaan 8:30.